ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ MERKEZ EFENDİ ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’Nİ ZİYARET

12.04.2018

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ MERKEZ EFENDİ ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’Nİ ZİYARET

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz Zeytinburnu Belediyesi'ne bağlı olan Merkez Efendi Şehir Kütüphanesini ziyarette bulundular. Teknik saha ziyaretinde Zeytinburnu Belediyesi Kütüphaneler Koordinatöre Selahattin Öztürk tarafından tanıtım yapılarak, kütüphane bölümleri gezdirilmiştir.  Kütüphanede kullanılan yeni teknolojik sistemlerin de tanıtımı yapılmıştır. Kütüphane, toplam 57 kişilik kadro ile 7/24 (365 gün) hizmet vermektedir. Açık raf sisteminde hizmet veren kütüphanede, 121 bölünmüş ve numaralandırılmış masa bulunmaktadır. Otomasyon Programında 26.000 kayıtlı (34.000 toplam)  kitap, 2.500 sayı süreli yayın bulunmaktadır. Kütüphanede ödünç verme hizmeti, ücretsiz internet, 10 sayfaya kadar ücretsiz baskı, ücretsiz çay, ücretsiz çorba hizmetleri de bulunmaktadır.