SABANCI ÜNİVERSİTESİ BİLGİ MERKEZİ VE “MAKERSPACE”

13.03.2018

SABANCI ÜNİVERSİTESİ BİLGİ MERKEZİ VE “MAKERSPACE”

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencileri ile birlikte 13 Mart Salı günü Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ne bir inceleme ziyareti gerçekleştirdik.

Bu ziyaret sırasında Bilgi Merkezi Direktörü Sayın Deniz Baltacı ve çok değerli meslektaşlarımız Bilgi Merkezi’ni hem Teknik Hizmetler hem de Kullanıcı Hizmetleri altında çeşitli birimlerini ve hizmetlerini tanıttılar. Daha sonra yaptığımız tur ile sunumlarla anlatılan birimleri gezip, görme fırsatını bulan öğrencilerimiz ayrıca Türkiye’de ilk defa SÜ Bilgi Merkezi’nde oluşturulmuş olan “Makerspace” de ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi misafirperverlikleri ile bizleri ağırlayan ve çok değerli paylaşımlarda bulunan başta Bilgi Merkezi Müdürü Sayın Deniz Baltacı olmak üzere tüm SÜ Bilgi Merkezi ekibine çok teşekkür ediyoruz.