LIS2018- ULUSLARARASI KÜTÜPHANE VE BİLGİ BİLİMİ KONFERANSI’NA KATILIM

15.08.2018

LIS2018- ULUSLARARASI KÜTÜPHANE VE BİLGİ BİLİMİ KONFERANSI’NA KATILIM

8-10 Ağustos 2018, Tayland

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Alpaslan Hamdi Kuzucuoğlu, 8-10 Ağustos 2018 tarihlerinde Tayland'ın başkenti Bangkok şehrinde düzenlenen "LIS2018- Uluslararası Kütüphane ve Bilgi Bilimi Konferansı"na iştirak ederek "Bilgi Merkezlerinde Risk ve Acil Durum Planlaması" başlıklı bir bildiri sunmuştur.

2015 yılından beri her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen konferans, araştırma başarılarını paylaşmak, araştırma ağı kurmak ve küresel ortaklar bulmak için farklı ülkelerden akademisyenler, eğitimciler, "Kütüphane ve Bilgi Bilimi" uygulayıcıları ve profesyonelleri için bir forum sunarak gelecekteki iş birliklerini amaçlamaktadır. Konferans sırasında çok çeşitli araştırma ve uygulama konuları ele alınmıştır. Konferansın düzenleyicileri, Hyogo University of Teacher Education, Japonya Hyogo Üniversitesi ve Tayvan Shih Chien Üniversitesidir.