İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARŞİV MÜDÜRLÜĞÜ İKİTELLİ TESİSLERİNİ ZİYARET

11.04.2018

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARŞİV MÜDÜRLÜĞÜ İKİTELLİ TESİSLERİNİ ZİYARET

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Arşiv Müdürlüğü İkitelli Tesislerini ziyaret etmişlerdir. İBB Arşiv Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Arşiv Şefi Sayın Nihat Karaduman bir brifing vermiştir. Brifingte İBB Arşiv Müdürlüğü'nün görev ve yetkileri, Arşiv Mevzuatı ve Standartları konuları vurgulanmıştır. Daha sonra İBB Arşiv Müdürü Sayın İsmail Aydın tarafından tüm depo ve arşiv alanları tanıtılmıştır. Modern teknoloji kullanılarak yapılan arşivleme çalışmaları hakkında bilgi verilmiştir. Tanıtıma İBB Arşiv Müdür Yardımcısı Sayın Bülent Çavuş ve Müdürlük bünyesinde görev yapan arşiv uzmanları da iştirak etmişlerdir.