IRMAK OKULLARI KÜTÜPHANELERİ ZİYARET

17.04.2018

IRMAK OKULLARI KÜTÜPHANELERİ ZİYARETİ

Halk, Çocuk ve Okul Kütüphaneleri dersi kapsamında Caddebostan’da bulunan Irmak Okulları’nın kütüphanelerini ziyaret ettik. Kütüphanelerden sorumlu Sayın Erkan Nurcan ve yardımcısı Özgür Çoban öğrencilerimize okul kütüphaneleri ve özellikle bilgi okuryazarlığı konularında sunum yaparak kütüphanelerini gezdirdiler. Yazar-Kitap-Okur buluşmaları, Kitap Günleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası/Pafin Gezici Kütüphane, Büyükler Küçüklere Okuyor, Aileler Farklı Dillerde Kitap Okuyor, Misafir Anaokulları Kütüphane Ziyareti/Etkinliği gibi etkinlikleri, bağış fazlası kitapların gönderildiği Kardeş Kütüphaneler projesi ve Kupür - Makale Veri Bankası ile Özel Veri Bankası Maddesi hakkında verilen bilgiler öğrencilerimizin çok ilgisini çekti.

Bu ziyaret sırasında öğrencilerimiz uluslararası standartlara uygun olarak düzenlenmiş ve hizmet veren iyi bir kütüphane örneği görme şansını yakaladılar. Sayın Erkan Nurcan ve Özgür Çoban’a misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.