Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ni Ziyaret Ettik

20.04.2017

SABANCI ÜNİVERSİTESİ BİLGİ MERKEZİ’Nİ İNCELEME ZİYARETİ

19 NİSAN 2017

Öğrencilerimizle birlikte Tuzla’da bulunan Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ni ziyaret ettik. Teknik Hizmetler, Kullanıcı Hizmetleri, Elektronik Hizmetler, Arşiv Hizmetleri gibi çeşitli alanlarda yapılan çalışmalar uzman kütüphaneci ve arşivciler tarafından yapılan sunumlarla tanıtıldıktan sonra Bilgi Merkezi gezilerek öğrencilerimize bilgi verildi. Öğle yemeğinin ardından sunumlara devam edildi. Özellikle Üniversite Tarihi Arşivi projelerini anlatırken çok heyecanlıydılar. Yakında hayata geçirilecek olan bu Proje için kendilerini ayrıca kutlamak isteriz.

Bizlere karşı göstermiş oldukları samimi misafirperverlikleri ve paylaşımları için Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi Direktörü Sayın Deniz Baltacı’ya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.