İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve E-Kaynaklar Direktörü Sayın Sami Çukadar misafirimizdi

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kütüphane ve E-Kaynaklar Direktörü Sayın Sami Çukadar 1 Kasım Çarşamba günü Bilgi Okuryazarlığı dersimize katılarak dijital dünyada okuryazar olmak ve kendi kütüphanelerinde uyguladıkları bilgi okuryazarlığı programları, kullanıcı eğitim programları, araştırma rehberleri, Bilgi Avcıları yarışması ve Bilgi Okuryazarlığı dersleri hakkında bilgi vermiştir. Ayrıca öğrencilerimize kariyer hayatlarını şekillendirecek tavsiyelerde de bulunan Sami Çukadar, üniversite kütüphaneleri için yaratıcı hizmetlere örnekler sunan öğrencilerimiz arasında birinci gelen Ayşenur Piliğ’e bir dolma kalem hediye etmiştir.

Bilgi Okuryazarlığı dersimize bu önemli katkılarından dolayı Sayın Sami Çukadar’a çok teşekkür ediyoruz.