EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KOLEJ KÜTÜPHANE VE MEDYA MERKEZİ & ÇAMLICA İLKÖĞRETİM KÜTÜPHANESİ İNCELEME

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencileri ile birlikte 30 Ekim Pazartesi günü Eyüboğlu Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Kolej Kütüphane ve Medya Merkezi ile Çamlıca İlköğretim Kütüphanesi’ne bir inceleme ziyareti gerçekleştirdik.

Ziyaretimiz sırasında Kütüphane ve Medya Merkezi Koordinatörü Dr. Rana Çoşkuner ve Çamlıca İlköğretim Kütüphanesi kütüphanecisi Emre Ocaklı bizlere kütüphanelerini gezdirmişlerdir. Bu tur sırasında koleksiyonları ve sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgi veren Dr. Çoşkuner daha sonra kütüphane kataloğuna, abone oldukları veri tabanına ve e-kitaplara erişimi uygulamalı olarak anlatmıştır.

Öğrencilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve paylaşımlarından dolayı Kütüphane Ve Medya Merkezi Koordinatörü Sayın Dr. Rana Çoşkuner’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.