BİLGİ OKURYAZARLIĞI DERSİNİ ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ’NDE MESLEKTAŞLARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRDİK!

22 KASIM 2017

Bu dönem Bilgi Okuryazarlığı dersini seçmiş olan ikinci sınıf öğrencilerimizle birlikte dersimizin bir üniversite kütüphanesindeki uygulamalarını görmek üzere Özyeğin Üniversitesi Kütüphanesi’ni ziyarete gittik. Meslektaşımız Ayhan Bozkurt bir seminer salonunda kendi üniversite öğrencilerine verdikleri bilgi okuryazarlığı eğitimlerini bizlere anlattı. Bu eğitimlerin en önemli farklılığı özel bir karakter eşliğinde oyunlaştırılmış eğitimler olmasıydı. Hatta öğrencilerimizi de oyunun içine katarak Kütüphane içinde bir kitabı bulmaları sağlanmış ve kitabı ilk bulan öğrencimize 16 GB’lık bir flash bellek hediye edilmiştir.

Eğitim ve kütüphane turunun ardından hep birlikte öğle yemeği yedik ve fotoğraflar çektirdik. Başta Kütüphane Direktörü Sayın Muhteşem Önder, Kütüphane Müdürü Sayın Özlem Efe, Kütüphane Teknolojileri Uzmanı Sayın Ayhan Bozkurt ve Dolaşım Kütüphanecisi Sayın Haşim Markuş olmak üzere tüm kütüphane ekibine sıcak misafirperverlikleri ve profesyonel paylaşımları için çok teşekkür ediyoruz.